Posebna ponudba za šole!

Se sprašujete, kam peljati učence na naslednji tehnični, naravoslovni, kulturni ali športni dan – in to tako, da bodo učenci motivirani in se obenem naučili nekaj novega?

Imamo odličen predlog – učenci bodo navdušeni, vi pa jim boste v paketu z zabavo uspeli približati še paleto uporabnih znanj in veščin. Super ideja tudi za zaključni izlet ali obisk Ljubljane v okviru letnega delovnega načrta.

Predstavljamo zabavno/poučno pustolovsko igro »UNLOCK LJUBLJANA«, ki na sprehodu skozi mestno jedro vključuje zgodovinske, geografske, matematične, logične, jezikovne in spretnostne izzive. Skozi unikatno igro UNLOCK LJUBLJANA na nevsiljiv in zabaven spoznavate tako zgodovino mesta obenem pa se krepi sodelovanje, komunikacija, odgovornost ter pripadnost ekipi.

OPIS IGRE

Igra UNLOCK LJUBLJANA za VELIKE SKUPINE (do 100 oseb in več hkrati) udeležence popelje po starem mestnem jedru z atraktivnim orodjem – večkrat zaklenjeno knjigo.

S soslednim odklepanjem ugank na različnih lokacijah na krožni poti igralci spoznavajo zgodbo ter zgodovinske in arhitekturne mestne znamenitosti. Igro lahko dopolnimo z učnimi listi, da bodo učenci lahko preizkusili svoje na novo pridobljeno znanje o Ljubljani.

Celotno skupino razdelimo v manjše ekipe, praviloma do pet oseb. Vsaka ekipa prejme svojo knjigo. Igra poteka izključno po središču mesta v coni za pešce. Kljub temu opozarjamo, da morajo udeleženci upoštevati cestno-prometne predpise.

Igra traja do 120 minut in je primerna za učence od 10. leta starosti naprej.  Igro je ob primerni opremi (obutev, obleka, dežniki) mogoče izvajati tudi v primeru slabšega vremena.

Igra lahko poteka tudi v angleškem jeziku in lahko služi za utrjevanje znanja angleškega jezika, hkrati je zelo primerna za spoznavanje glavnega mesta Slovenije v okviru mednarodnih izmenjav.

Reference:

Med drugimi so nas že obiskali učenci OŠ Valentina Vodnika, dijaki Gimnazije Vič, Gimnazije Moste, dijaki ŠC Velenje, dijaki Gimnazije in SŠ Rudolfa Maistra, uslužbenci vrtca Cepetavček OŠ Toneta Pavčka …

»Igro Unlock Ljubljana toplo priporočam za dan dejavnosti, saj se učenci zabavajo ob spoznavanju znamenitosti Ljubljane in ob tem uporabljajo tudi različne veščine.«
Petra Rotar, učiteljica na OŠ Valentina Vodnika

Posebna ponudba*

Posebna ponudba: namesto 15,00 €, le 12,00 € na učenca.
*Velja samo za šole, za skupine nad 25 oseb do konca junija 2018
* Številov terminov, rezerviranih za šole je omejeno,

zato nas čimprej pokličite na 031 524 523 ali nam pišite na info@unlock-ljubljana.si